BB Glow Serum 


Koreaanse vrouwen staan bekend om hun onberispelijke huid. Het geheim is natuurlijke schoonheidsproducten en verfijnde verzorgingsrituelen die in een 10-stappen systeem worden toegepast. Wat Koreanen mooi maakt, zorgt voor sensatie in de VS en nu ook bij Beauty by Livia.

Deze behandeling biedt u het onmiddellijke effect van het verjonging van de huid.


Deze behandeling is perfect voor de droge, door de zon beschadigde, gepigmenteerde, ongelijke, doffe en/of gevoelige huid die een intensieve hydratatie nodig heeft om te hydrateren en de hydraterende texturen te helpen herstellen en tegelijkertijd het uiterlijk van uw huid aanzienlijk te verbeteren.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums die op kruidenbasis zijn verwerkt en door middel van een dermapen in de huid wordt aangebracht.

Elk serum heeft een ander effect.


Een stralende en superhydraterende huid met een poriënvrije uitstraling in slechts 1-3 behandelingen die tot 2- 12 maanden kunnen aanhouden.

Deze behandeling kan worden uitgevoerd door middel van microneedling of nanoneedling.

Wat is het verschil tussen Micro-Needling en Nano-Needling?

Micro-needling dringt door tot in de diepe lederhuid, terwijl nano-needling alleen de bovenste laag van de opperhuid bereikt.

Een Nanoneedling behandeling doet geen pijn Microneedling daarentegen kan pijnlijk zijn.
Wat zijn de ingrediënten van BB Glow producten?

100% natuurlijke ingrediënten.

Het belangrijkste product van de BB Glow behandeling is een speciaal Meso Foundation Serum. Natuurlijke enzymen en plantenextraten smelten de doffe huidcellen en stimuleren de celvernieuwing voor een glad, fris en stralend uiterlijk.

Stayve Dermawhite Serum bevat micro-ingekapselde Diacetylbbodin (DAB) + Narcissus Extracten + Brassica Napus Seedcake Extrat + Hyaluronzuur + Vitaminen C + Yoghurt Masker + Parel en Melk Masker + Hydratatie + Brightening Activator + Kalmerend Serum voor de Regeneratie van Huidcellen.