Moeder-kind Manicure Day


Kleine meisjes, vinden het prachtig om hun nageltjes te mogen lakken met een mooi gekleurd nagellakje net als mama.

Daarom hebben wij een leuk event bedacht, zodat jouw kindje een keer mee kan komen naar de nagelstudio en ziet waar mama altijd heen gaat.

 

De afspraak houdt in: De handen en nagels worden gedesinfecteerd, dan worden de nagelriemen verzorgt met een nagelriem olie.  De nagels worden geveild, gepolijst en gelakt. En bij wens, met stickers of glitter voorzien.. Ook staan er snacks en drankjes klaar, voor Mama en kind.

1 Tickets kost 20,00 euro | voor 5,00 extra krijgt hij of zij nog een leuke goodiebag mee

De nagellakken voor kinderen zijn op waterbasis zonder chemische geurtjes en 100% veilig. En uiteraard zijn de nagellakjes in veel verschillende vrolijke kleurtjes beschikbaar.

Het event begint om 10:00 en eindeigt om 16:00.

Omdat je hiervoor geen afspraak maakt,  maar een ticket koopt hou dan aub nog even deze hierboven aangegeven tijdstippen vrij.  Jij ontvangt van ons op tijd, een mail met jou tijdslot. 

Ben je van plan, met 2 of meer kinderen te komen?  Boek dan voor elk kind apart, een ticket. En stuur ons een mail naar info@beautybylivia.nl zodat wij jullie samen kunnen plaatsen.

Op deze dag, worden uitsluitend kindernagels verzorgt. 

Tot snel! 

xxx

Liva en Marieta 


Ben je van plan, met 2 of meer kinderen te komen?  Boek dan voor elk kind apart, een ticket. En stuur ons een mail naar info@beautybylivia.nl zodat wij jullie samen kunnen plaatsen.