Cursus One by One

Tijdens de training leer je alles over de verschillende soorten extensions, de natuurlijke wimperharen, de verschillende looks die je kunt creëren en oefen je uiteraard de perfecte plaatsing van de wimperextensions op een model.

 

  1. Uitgebreid theoriegedeelte waarin we alles bespreken omtrent onder andere de soorten wimperextensions, de natuurlijke wimperharen, allergieën en nazorg.
  2. Praktijk op een model waarin de trainer steeds een paar handelingen voordoet en vervolgens gelijk meekijkt met de cursist.
  3. Lunch (wordt door ons verzorgd) met tijd voor vragen aan de trainer.
  4. Vervolg van het praktijkgedeelte op een model onder nauwe begeleiding van de trainer.
  5. Einde van de training: u ontvangt een officieel certificaat van Beauty by Livia.

 

  • Training van een volledige dag (7,5 uur).
  • De prijs is inclusief productgebruik van LivLashes tijdens de training
  • U dient zelf voor een model te zorgen. Indien u graag wenst dat wij een model voorzien is dit een mogelijkheid, mits tijdig vermeld.
  • Als service biedt Beauty by Livia voor jou de mogelijkheid om jouw model/modellen te regelen voor jouw training. De eisen die wij hierbij stellen is dat wij deze aanvraag minimaal 7 werkdagen voor aanvang van jouw training ontvangen. Wij kunnen jou niet de 100% garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor zullen wij ook geen eindverantwoordelijkheid dragen. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden.

 

Cursus One by One
Duur: 1 dag

Prijs: €350 *
Inbegrepen: inclusief productgebruik tijdens de training & lunch
Meenemen: Model

*Let op geen starterpakket en geen lesboek inbegrepen.

Neem contact met ons op om een starter pakket te kopen, en het zal voor je klaar staan op de dag van de curcus.